Veelgestelde vragen Fruitcorso

Op deze pagina vindt u vragen en antwoorden over de verkeersmaatregelen rondom het Fruitcorso.

Verkeersmaatregelen rondom het Fruitcorso

Heeft u een gehandicaptenparkeerkaart? Dan mag u parkeren op het parkeerterrein van ROC Rivor aan de Voor de Kijkuit en in de Spoorstraat. Deze parkeerplaatsen liggen dicht bij het parcours. Voor beide parkeerplaatsen staat vanaf de A15 een routeverwijzing (MIVA).

Ja, de fietsenstallingen zijn ook voor scooters en bromfietsen.

Speciaal voor camperaars is ruimte gereserveerd aan de overkant van de Waal bij Wamel (bij het voetveer). Van hieruit brengt het voetveer u in korte tijd naar Tiel. Meer info leest u op de pagina Voetveer.

U kunt uw camper ook parkeren bij Sporthal Westroijen, Predikbroedersweg 14. Deze route staat aangegeven vanaf afrit 33 Tiel/Maurik. Parkeren van de camper is gratis maar er zijn geen voorzieningen zoals stroom.

Ja, het voetveer vaart op corsozaterdag tot 24.00 uur. Op zondag vaart het voetveer op de tijden van een koopzondag. Tijdens Fruitcorso gelden de normale tarieven.

Ja, met Fruitcorso gelden de normale regels.

U krijgt hierover een brief van Stichting 4-Stromenland (organisator van het Fruitcorso). In deze brief staat vermeld hoe u bij uw huis komt. Als u vragen heeft over de bereikbaarheid van uw woning, kunt u bellen naar de organisatie, telefoon: (0344) 634 133.

U kunt met de auto naar de stad, maar we raden dit vanwege de verwachte drukte niet aan. Er zijn extra fietsenstallingen. Is fietsen geen optie? Pak de trein vanaf Station Passewaaij richting Tiel. U stapt dan zowat op het parcours uit.

Houdt rekening met de drukte en eventueel oponthoud/afsluitingen. Uw gasten kunnen er langer over doen om uw feestlocatie te bereiken.

Ligt uw huis of feestlocatie in het autoluwe gebied of binnen het parcours? Dan kunnen zij er niet met de auto komen. Vertel dit uw gasten of plan uw feestje op een ander moment. U krijgt geen extra spiegelhangers.

Nee, uw bezoek kan ook gebruik maken van de gratis parkeerterreinen. Of haal uw bezoek op.

Nee. Bestel uw tickets via www.fruitcorso.nl externe-link-icoon Ook kunt u tickets op de dag zelf bij de ingang kopen. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden, kijk dan op de website van de organisatie.

Ja, KTSM (organisator corsobraderie) organiseert dit jaar weer een braderie. Kijk voor info op www.braderietiel.nlexterne-link-icoon.

Op www.fruitcorso.nl externe-link-icoonvindt u alle informatie over het programma, entreeprijzen, tentoonstelling, etc.

Heeft u een andere vraag? Stuur een mail naar gemeente@tiel.nl