Wegwerkzaamheden

Bekijk de huidige (weg)werkzaamheden en evenementen op Melvin (Nationaal Dataportaal Wegverkeer).

Lokale wegwerkzaamheden

Ophemertsedijk

De Ophemertsedijk is afgesloten tussen de Inundatiedijk-Zuid en de Doctor J.M. den Uyllaan-Waalbandijk in verband met dijkverbeteringswerkzaamheden. Fietsers worden omgeleid. De afsluiting duurt tot eind september 2023.

Waalbandijk

Vanaf maandag 21 augustus wordt de Waalbandijk (Zennewijnen) afgesloten tussen de kruising Doctor J.M. den Uyllaan/Ophemertsedijk en de Bredestraat. Dit in verband met dijkverbeteringswerkzaamheden. De werkzaamheden duren tot het einde van het jaar. Omleidingsroutes worden aangegeven.

Zwaluwstraat

In de Zwaluwstraat worden rioleringswerkzaamheden en kabel- en leidingwerkzaamheden uitgevoerd. Hierdoor is de Zwaluwstraat voor een groot gedeelte afgesloten. De werkzaamheden lopen door tot medio oktober 2023 en omleidingsroutes worden aangegeven.

Medelsestraat

In verband met kabel- en leidingwerkzaamheden is de Medelsestraat afgesloten tussen de Lutterveldweg en de Latensteinseweg (incl de kruising met de Oude Medelsestraat). De afsluiting duurt tot begin september en omleidingsroutes worden aangegeven.

Medelsestraat (bedrijventerrein Medel)

In verband met de aanleg van een nieuwe weg is de Medelsestraat tussen de Medelsestraat Oost en de Broekdijksestraat afgesloten tot 6 oktober. Omleidingsroutes worden aangegeven.

Riolering Binnenstad Tiel

In verband met rioleringswerkzaamheden is de Tweede Achterstraat afgesloten t/m 7 september. Omleidingsroutes worden aangegeven.

Jonkheer P.A. Reuchlinlaan, Groot Koolwitje, Aardbeivlinder en Grote Parelmoervlinder

In verband met de aanleg van kabels en leidingen wordt er de komende weken in de Jonkheer P.A. Reuchlinlaan, Groot Koolwitje, Aardbeivlinder en Grote Parelmoervlinder gewerkt. Wegen worden niet afgesloten maar enige verkeershinder kan ontstaan. De werkzaamheden duren tot en met vrijdag 8 september.

Appelpop

In verband met Appelpop worden diverse wegen afgesloten en gelden er tijdelijke parkeerverboden in verschillende starten. Zie voor meer informatie: www.tiel.nl/appelpop

Fruitcorso

In verband met het Fruitcorso worden diverse wegen afgesloten en gelden er tijdelijke parkeerverboden in verschillende starten. Zie voor meer informatie: www.tiel.nl/fruitcorso

Trichtstraat

In verband met het aanpassen van een verkeersdrempel is de Trichtstraat (nabij winkelcenrum Westlede) afgesloten vanaf maandag 25 september tot en met 29 september.

Provincialeweg N835 Beldertseweg (Rooijensteinsebrug)

Provincie Gelderland is aan het werk op de N835 Beldertseweg (Rooijensteinsebrug). De Rooijensteinsebrug is afgesloten tot en met 21 september. Voor het gemotoriseerd verkeer worden omleidingsroutes aangegeven. Fietsers kunnen nog wel gebruik maken van de brug. Nadere info zie: www.gelderland.nl/wegwerkzaamheden/n835-tiel-maurik