Wegwerkzaamheden

Bekijk de huidige (weg)werkzaamheden en evenementen op Melvin (Nationaal Dataportaal Wegverkeer).

Lokale wegwerkzaamheden

A15 afslag 32 Tiel-West

Vanwege werkzaamheden is de afrit van de afslag Tiel-West vanuit de richting Rotterdam afgesloten op:

 • zaterdag 13 april tussen 05.00 en 07.00 uur
 •  maandag 29 april tot en met donderdag 2 mei van 20.00 uur tot 05.00 uur

Het verkeer wordt omgeleid via afslag Tiel.

A15 toerit Tiel-West

Vanwege werkzaamheden is de toerit van de afslag Tiel-West richting Arnhem en Nijmegen afgesloten van maandag 29 april tot en met donderdag 2 mei van 20.00 uur tot 05.00 uur. Het verkeer wordt omgeleid via de afslag Wadenoijen.

Grotebrugse Grintweg (tussen de Hoogkellenseweg en De Diepert)

In verband met asfalt onderhoudswerkzaamheden is de Grotebrugse Grintweg afgesloten tussen de Hoogkellenseweg en De Diepert. De afsluiting is vanaf maandag 25 maart tot en met vrijdag 19 april 2024. Omleidingsroutes worden aangegeven. Voor fietsers en voetgangers blijft een fietspad beschikbaar waar in geval van nood ook de hulpdiensten overheen kunnen.

Gallencamp

Vanwege een buurtpreventie project is de Gallencamp op zaterdag 20 april afgesloten voor al het verkeer van huisnummer 2 t/m 30. 

Vergardeweg Wadenoijen

Vanwege activiteiten rondom Koningsdag is de Vergardeweg  Wadenoijen op verschillende dagen en tijden in week 17 afgesloten voor doorgaand verkeer.

Veemarkt

De Veemarkt is vanwege Koningsdag afgesloten voor doorgaand verkeer op zaterdag 27 april 2024 van 7.00 uur tot 20.00 uur. Hulpdiensten kunnen in geval van spoed over de calamiteitenroute langs het evenement rijden

Dijkverbeteringswerkzaamheden en afsluitingen 2024

 • Ophemertsedijk - afgesloten tussen de Inundatiedijk-Zuid en de Doctor J.M. den Uyllaan-Waalbandijk tot eind september. Fietsers worden omgeleid. 
 • Ophemertsedijk (fietspad) - afgesloten tussen de Havendijk (Bellevue) en de Hertog Arnoldstraat tot eind april. Fietsers worden omgeleid.
 • Zwaluwstraat - afgesloten tussen de Wielewaallaan en de Fuutstraat tot eind april. Dit in verband met schade aan het wegdek door kwelwater. Korte omleidingsroutes zijn ingesteld.
 • Waalbandijk (Zennewijnen) - afgesloten vanaf kruising Doctor J.M. den Uyllaan/Ophemertsedijk tot en met de kruising Hermoesestraat. De werkzaamheden duren tot eind juli 2024. Omleidingsroutes worden aangegeven.
 • Echteldsedijk - afgesloten tot eind april tussen de Havendijk en de Groene Krib.  Omleidingsroutes zijn aangegeven.
 • Havendijk -  Er wordt gewerkt tussen het Zoutkeetstraatje en het voetpad naar de Waterpoort. Het fietspad langs de Havendijk is afgesloten. Voor fietsers wordt een omleidingsroute aangegeven.  
 • Havendijk vanaf de rotonde Santwyckse Poort afgesloten tot na het Zoutkeetstraatje van maandag 29 april tot maandag 3 juni voor al het verkeer. Ook is het stuk Echteldsedijk wat grenst aan de Havendijk in deze periode afgesloten, omleidingsroutes worden aangegeven.

Rioleringswerkzaamheden Binnenstad 

 • Eerste Bleekveldstraat - afgesloten tussen de Achterweg en de Rechtbankstraat (inclusief de kruising met het Schoolstraatje). De werkzaamheden duren naar verwachting tot en met eind april 2024. Verkeer van- en naar het Schoolstraatje wordt ontsloten via de Wethouderskade en een tijdelijke inrit op de Rechtbankstraat. 
 • Binnenstad Tolhuisstraat-Kleibergsestraat - afgesloten tussen de Molenhoek, Weerstraat en het Plein. De Molenhoek en de Weerstraat blijven bereikbaar. De werkzaamheden zijn naar verwachting eind april afgerond.
 • Tolhuisstraat-Kleibergsestraat - de Kleibergestraat, Borchgang en een deel van de Weerstraat (tot aan het Jodenstraatje)zijn afgesloten. De Tolhuisstraat is tijdelijk doodlopend maar de Molenhoek blijft bereikbaar. De werkzaamheden zullen naar verwachting eind april worden afgerond. 

  In de Heijmans bouwapp staat de meest actuele informatie.