Zelfstandig ondernemer en schulden

Bent u zelfstandig ondernemer en heeft u moeite om maandelijks al uw betalingen te doen? Of zijn er al schulden en kunt u deze niet meer betalen? Wij zoeken graag samen met u naar een passende oplossing. Vraag de medewerkers van het team schuldhulpverlening naar de mogelijkheden.

Hulp

Samen met Werkzaak Rivierenland en Over Rood bieden wij schuldhulpverlening aan zelfstandig ondernemers met (beginnende) schulden. Schuldhulpverlening is een onderdeel van de Sociale Poort.

Komt u in aanmerking?

Over Rood begeleidt en ondersteunt zelfstandig ondernemers bij:

  • onvoldoende inkomsten
  • betalingsachterstanden
  • schulden
  • administratieve achterstanden
  • achterstanden bij de belasting(aangifte)
  • bedrijfsbeëindiging om financiële redenen.

De begeleiding gebeurt door ondernemers die zijn opgeleid tot trajectbegeleider. Samen met u stellen zij een plan op om de financiën weer op orde te krijgen.                                     

Heeft u schulden? Dan kunnen de schuldhulpverleners van de gemeente de bemiddeling met schuldeisers op zich nemen.

Tijdelijke bijstand

In sommige gevallen is tijdelijke bijstand mogelijk. Neem hiervoor contact op met een Bbz-consulent van Werkzaak Rivierenland. Of kijk voor meer informatie op de website van Werkzaak Rivierenlandexterne-link-icoon.

Wat moet u doen?

Heeft u financiële begeleiding nodig? Of hulp bij u schulden? En bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan naar 0344 - 637 220 (openingstijden). Of u stuurt een e-mail naar socialepoort@tiel.nl. Een medewerker van het team Schuldhulpverlening neemt dan binnen twee werkdagen contact met u op. Vergeet niet uw telefoonnummer in de e-mail te zetten.

Onze hulp is vrijblijvend en kost niets.

Wilt u weten of tijdelijke bijstand mogelijk is? Neem dan contact op met een Bbz-consulent van Werkzaak Rivierenland. Bekijk de contact mogelijkheden externe-link-icoonvan Werkzaak Rivierenland.