Contactgegevens Veilingterrein

Er zijn verschillende organisaties betrokken bij de ontwikkeling van het Veilingkwartier.

  • De gemeente Tiel, die de herontwikkeling van het Veilingterrein mogelijk maakt. De gemeente is bereikbaar via info@veilngterrein.nl en de  algemene contactgegevens: Postbus 6325, 4000 HH Tiel, telefoon 0344 - 63 71 11.
  • De projectontwikkelaar BPD|Bouwfonds. BPD verkoopt de huizen. Heeft u vragen over de verkoop? Deze informatie kunt u vinden op www.veilingkwartier.nlexterne-link-icoon. Op deze website kunt u zich ook aanmelden voor een nieuwsbrief. Zo bent u als eerste op de hoogte van alle informatie over de verkoop. Kijk voor de contactgegevens op de site bij Serviceexterne-link-icoon.
  • De GEM Veilingterrein. De gemeente Tiel en BPD|Bouwfonds richtten de GEM Veilingterrein BV op. De GEM werkt de plannen voor het Veilingkwartier uit zoals het Inrichtingsplan openbare ruimte. Ook houdt de GEM zich bezig met het bouwrijp en woonrijp maken van de grond. Mailadres van de GEM is: gemveilingterrein@bpd.nl.

Spreekuur

De GEM Veilingterrein houdt Iedere eerste woensdag van de maand spreekuur van 14.00- 15.00 uur. Omwonenden en geïnteresseerden kunnen dan in het kantoor van de GEM terecht met vragen. Adres: Oude Veilingterrein in de oude Metawafabriek, Spoorstraat 5 in Tiel.

Bouwapp

De GEM Veilingterrein heeft een bouwapp. Omwonenden kunnen daar de activiteiten op het Veilingterrein volgen en vragen stellen over de activiteiten op het oude Veilingterrein. De bouwapp is voor iedereen die geïnteresseerd is gratis te downloaden. Scan onderstaande QR-code met de smartphone om de app te downloaden.